Verspaning

Frezen, draaien, boren, tappen: jij vraagt, wij draaien (of frezen). Je kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van verspaning. En beschikken we zelf niet over de juiste machine voor jouw klus? Dan zorgen we dat het alsnog geregeld wordt, met dank aan de lassers, draaiers en frezers in ons netwerk.

  • Metaal
  • Verschillende vormen

Materialen verspanen
Verspanen is de verzamelnaam voor het bewerken van metaal, waarbij we spanen van een oorspronkelijk product verwijderen. Ieder verspaanvraagstuk vraagt om een andere verspaningsmethode. Op het moment dat je Slagter inschakelt voor jouw metaalbewerkingklus, houden we rekening met tal van factoren. Zo kennen we de eigenschappen van verschillende metalen, weten we precies hoeveel warmte vrijkomt bij een bewerking (en kennen we daarmee de kans op vervorming) en passen we de juiste gereedschappen toe om het beste resultaat te creƫren.

Jij bedenkt, wij ontwerpen & maken
Of je nu asjes nodig hebt voor een machine of gleuven en profielranden wilt aanbrengen in bestaand plaatmateriaal: wij maken het voor je. Heb je alleen een wild idee, maar weet je nog niet precies hoe het eruit moet komen te zien? Dan maken we de technische 3D-tekening ook voor je. Doordat we al veel (voor)werk kunnen doen met onze watersnijmachine, klaren we iedere klus snel, deskundig en secuur.

Heb jij een verspaanklus voor ons? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.